CUBILOO

FOTO & EVENTS


events & netværk

EJENDOMSMESSEN

Ejendomsmessen er Nordeuropas største ejendomsmesse med fokus på drift og vedligehold af fast ejendom. Mød os på stand nr. D21A. Læs mere om messen her. Vi ses i Bella Center, København den 10. - 11. april 2019.

BUILDING GREEN

Building Green fokuserer på bæredygtig arkitektur, design og løsninger. Eventen byder på inspiration og vidensdeling for alle med interesse for grøn innovation i byggebranchen. Kom og mød os på stand nr. 10 den 31. oktober og 1. november i Forum. Læs mere om eventen og tilmeld dig her.

KØBENHAVNERMESSEN

Københavnske vvs'ere har fået deres egen fagmesse og Cubiloo er med. Kom og oplev toilet- og badekabinen på Brøndby Stadion den 7. juni 2018 mellem kl. 10.00 og 17.00. Se mere på Facebook

IMENDO

IMENDO er Danmarks stærkeste netværk for selvstændige håndværkere. Vi hjælper derudover med vejledning, rabataftaler og vidensdeling.

Hvad gør vi anderledes?
Hos Imendo er vores ambition at skabe det stærkeste netværk for håndværkere, med vores egen erfaring fra branchen har vi ikke fundet noget der var tilstrækkeligt endnu. Vi har derfor tænkt kreativt og gentænkt, hvad et netværk egentlig skal kunne, for at det får værdi for medlemmerne. Vi har derfor forskellige løsninger til dig, alt efter hvor du er dit liv, og hvad dine behov er.DSC02832.JPG
DSC02834.JPG
DSC02860.JPG
DSC02883.JPG
DSC02892.JPG