Blog

Mobilt toilet og bad - prøv cubiloo

Hvad tænker du, når du hører ordet ’mobilt toilet’? Vi gætter på, at ord som ’småt’, ’besværligt’ og ’uhygiejnisk’ går gennem dit hoved. Men sådan behøver det ikke at være. Ordet ’mobilt’ kan faktisk byttes ud med ’fleksibelt’, når det handler om CUBILOOs mobile toilet, for hos os betyder ’mobilt’, at toilettet kan sættes op overalt – præcis hvor du vil have det, så længe vi holder os inden døre og frostfrit. Men det er vel også rarest for dig.

 

Men nu er det jo ikke kun toilettet, der skal være mobilt, hvis du skal have renoveret dit gamle badeværelse eller bygget et nyt. Nej, du har da også brug for et mobilt bad, der kan komme til dig i en nødsituation. Frygt ej! Det har vi tænkt på.

Du behøver ikke forberede dig på måneder med trucker-vask i køkkenet og lån af toilet hos naboen. Hos CUBILOO har vi designet den komplette løsning på et mobilt toilet og bad. Vi rykker ud, så snart du ringer, og kabinen kan være installeret på to timer. ’Ja ja, hvem kan ikke stille et tørkloset op på to timer’, tænker du måske.

Mobilt toilet og bad_blog_1200x624_1.jpg
cubiloo-sove-vaerelse.jpg

Men en CUBILOO-kabine er ikke noget tørkloset. En CUBILOO-kabine er en stilren, komfortabel og hygiejnisk toilet- og badeløsning, der designmæssigt passer ind i ethvert moderne hjem. Den kan nemt opstilles i hjørnet af din stue – hvis du synes, det er dér, du vil have den stående.

Men den kan også stilles mere diskret - i for eksempel dit soveværelse. Kabinen installeres af en professionel VVS-installatør. Og vi sørger naturligvis for, at alt nødvendigt installationsudstyr såsom slanger, rør, fittings og lignende leveres sammen med kabinen.

Den fylder kun 1,6 m2 og vejer 60 kg. Alligevel indeholder den alt, hvad der er brug for i en komplet toilet- og badløsning:

  • Et toilet med indbygningscisterne

  • En håndvask

  • En bruser med blandingsbatteri

  • Lys

  • Spejl

  • Afløbspumpe/-kværn

Og naturligvis lukkes kabinen med en dør. Altså et komplet lille badeværelse.

Vi har også tænkt på miljøet i vores CUBILOO-løsning. Både toilettet og badet er vandbesparende. Armaturet har indbygget vandbegrænser med 4 ltr. Toilettet har 2-skylsknap og bruger kun 3/6 ltr. pr. skyl. På den måde kan du passe på planeten – og pengene, samtidig med at du bygger om.

cubiloo-entreen.jpg

Det er ikke kun vores mobile toilet og bad, der er fleksibelt. Vi er også meget fleksible. Du kan leje så mange eller så få CUBILOO-kabiner, du har brug for. Du kan leje i så kort eller lang tid, du har brug for CUBILOO-kabinen – dog minimum 30 dage.

Og hvis dit bygge- eller renoveringsprojekt skulle blive forsinket, så ringer du bare. Lejeaftalen kan nemt forlænges med præcis det antal dage, uger, måneder eller år (i sidstnævnte tilfælde giver vi naturligvis en god rabat), du har brug for. Og til en absolut fornuftig pris.

Vi leverer og installerer, uanset hvor på Sjælland du bor – lige fra Hundested og Helsingør i nord til Hundige og Herfølge i syd. Og når dit nyt badeværelse er klar, ringer du bare, så kommer vi igen og afinstallerer CUBILOO-kabinen igen på kun to timer - dog eksklusive transporten ud til dig.

 

modtag mere information, vedr. priser m.m.

Indtast din email eller telefonnummer herunder, så modtager du yderligere information.

 
 

Du bliver ikke tilføjet nogen mailing liste, der gives alene information vedrørende Cubiloo.

 
stjerner-graa-15px2.png
Jeg har en Cubiloo stående lige nu, og den er bare det smarteste i hele verden! Det tog firmaet en halv time at sætte den op, og den har indtil nu virket ubeklageligt i over en måned! (Ud over et lille uheld med en håndværker, der var kommet til at fylde for meget papir i - det skal man lige være obs på - det blev heldigvis fikset med fremragende kundeservice af en Cubiloomedarbejder, der kom ud med det samme - fredag aften). Virkelig et godt alternativ til en toiletvogn, når man får renoveret badeværelse i januar og bor på 3!
— Marianne Hern (Facebook)

 
Renovering af 600 boliger i Hvidovre

Renovering af 600 boliger i Hvidovre

Renovering af 640 boliger i Askerød og Greve

Renovering af 640 boliger i Askerød og Greve

Renovering af 250 boliger i Holbæk og Herning

Renovering af 250 boliger i Holbæk og Herning

Renovering af 300 boliger i Slagelse

Renovering af 300 boliger i Slagelse

Renovering af 465 boliger i Valby og Kokkedal

Renovering af 465 boliger i Valby og Kokkedal

Renovering af 20 lejligheder på Vesterbro

Renovering af 20 lejligheder på Vesterbro

Kasper Sonne